LUNARTIS - Együtt dolgoztunk az ország első tőzsdei portáljának megújításán play3 google linkedin2 facebook arrow arrowright arrow flag at-sign edit-3 sun star check-square chevrons-up users shuffle radio target image music shopping-cart thumbs-up trending-up bar-chart thumbs-up clock compass briefcase loader user edit-3 arrow-right


Együtt dolgoztunk az ország első tőzsdei portáljának megújításán

Együtt dolgoztunk az ország első tőzsdei portáljának megújításán

A budapesti tőzsdefórum.hu Magyarország első online tőzsdei portálja. Részt vehettünk tematikájának megújításában, új, tartalomközpontú interaktív elemeinek kidolgozásában, és támogatást nyújthattunk az új funkciók fejlesztésében.

A WordPress alapokon nyugvó portálhoz tartalomfejlesztési koncepciót dolgoztunk ki, majd biztosítottuk az új funkciókkal járó fejlesztéseket és projektmenedzsmentet. Közreműködésünkkel jött létre a szakmai tematikát lazító, érthetőségét javító BoxBoksz, és az egyedi fejlesztésű videő galéria plugin. 

A tőzsdefórum.hu első megbízásunk a pénzügyi szektorban, olyan, mindennapjainkhoz közel álló határterületen, mint az újságírás.

A legnagyobb kihívást az oldal szerkesztőségének szakmai nézőpontjainak elsajátítása, a gazdasági tematika pontos megértése jelentette. Ezt követően már könnyebben jöttek az ötletek, és ismerve a „big picture”-et, a fejlesztések felhasználói felülete és technikai kialakítása is a 100%-ban a szerkesztőségi igényeknek készülhetett el.

DÁVID Lajos

ügyvezető / CEO

Dátum:2017. 05. 24. Tag: #online #tartalomfejlesztés #programozás #WordPress #plugin

OLVASD EL

KREATÍV MEGOLDÁSOK /
#klasszikus #szép #extatikus

Angyalokkal álmodtunk: arculatot és termékcsomagolást kapott az ELISE

BRAND & KOMMUNIKÁCIÓ /
#klasszikus #szép #extatikus

Employer Branding – A munkáltatói márka

ÜZLETI MEGOLDÁSOK /
#klasszikus #szép #extatikus

Egy globális B2B márka bevezetése: GEOCYCLE

LUNARTIS Marketing Kft. © 2017