LUNARTIS - Játszóteret újítottunk fel a pécsi gyermekklinikán play3 google linkedin2 facebook arrow arrowright arrow flag at-sign edit-3 sun star check-square chevrons-up users shuffle radio target image music shopping-cart thumbs-up trending-up bar-chart thumbs-up clock compass briefcase loader user edit-3 arrow-right


Játszóteret újítottunk fel a pécsi gyermekklinikán

Játszóteret újítottunk fel a pécsi gyermekklinikán

Partnereinkkel közösen a hosszú gyógykezelések alatt álló gyerekek játszóterét újítottunk fel a Pécsi Tudományegyetem Gyermekklinikájának udvarán: csiszoltunk, festettünk, javítottunk.

Hangtál pendítéssel vette kezdetét szeptember 8-án a pécsi PTE Gyermekgyógyászati Klinika József Attila úti játszótérének felújítása, festése.

Az EURAKVILO Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Alapítvány munkatársaival, szülőkkel, gyerekekkel, kórházi dolgozókkal, és további támogatókkal, kiváló csapattá formálódva, több mint 85 négyzetméternyi fa felületet tisztítottunk meg, és festettünk le több rétegben. Segédkeztünk a balesetveszélyes elemek megjavításában, és 5 köbméter mulcs elterítésében.

Közreműködésünk legnagyobb örömét azok a kis lábnyomok hozták, amelyeket pár nap múlva fedeztünk fel a kis faház fesetett padozatán. :)

Öröm, hogy segíthettünk! Gyors gyógyulást kívánunk a gyermekgyógyászati klinika minden átmeneti kis lakójának, kitartást a szülőknek, és sok erőt az orvosoknak, ápolóknak!

 

TARNAI Judit

marketing projektmenedzser

Dátum:2017. 09. 11. Tag: #kreatív #festés #CSR

OLVASD EL

KREATÍV MEGOLDÁSOK /
#klasszikus #szép #extatikus

Közösségépítés: Mural painting falfestmény, Királyegyháza

BRAND & KOMMUNIKÁCIÓ /
#klasszikus #szép #extatikus

A fenntartható fejlődés és a beruházáskommunikáció találkozása

ÜZLETI MEGOLDÁSOK /
#klasszikus #szép #extatikus

Angyalokkal álmodtunk: arculatot és termékcsomagolást kapott az ELISE

LUNARTIS Marketing Kft. © 2017