LUNARTIS - brand & kommunikáció play3 google linkedin2 facebook arrow arrowright arrow flag at-sign edit-3 sun star check-square chevrons-up users shuffle radio target image music shopping-cart thumbs-up trending-up bar-chart thumbs-up clock compass briefcase loader user edit-3 arrow-right


Brand &
kommunikáció

Integrált marketing és kommunikációs stratégiai megoldásokkal dolgozunk. Egyesítjük a hagyományos és a legújabb, digitális elemeket, hogy közösen megtaláljuk a márka valódi képességét.

Ezt töltjük meg - a felhasználói visszajelzésekkel kontrolálva – termékekkel és szolgáltatásokkal.

brand & kommunikáció

Brand- és márkaelemzés

Az első lépés, hogy megértsük, mik, milyenek vagyunk, alapot nyújtva bármilyen marketing, kommunikációs, vagy éppen értékesítési stratégiához.

brand & kommunikáció

Marketing és kommunikációs stratégia

„Tedd vagy, ne tedd, de ne próbáld!”
/Yoda/

brand & kommunikáció

Employer branding / munkáltatói márka

A vállalkozások egyre nagyobb kihívásokkal néznek szembe a munkavállalók toborzása terén. Ehhez nyújt segítséget a munkáltatói márka eszköztára.

brand & kommunikáció

Vállalati belső kommunikáció

Elégedetlenek a munkavállalók? Több éves tapasztalattal rendelkezünk a vállalati belső kommunikáció és rendezvényszervezés terén.

brand & kommunikáció

Public affairs / közigazgatási kommunikáció

A széles tömegeket, helyi közösségeket érintő nagy jelentőségű ügyek sikerének záloga a tapasztalat és az őszinte alázat.

brand & kommunikáció

Digitális brand implementáció

A jól megfogalmazott identitású hagyományos brand digitális megjelenése legalább annyira tartalom, mint választott csatorna és a vizuális megjelenés.

brand & kommunikáció

Arculatfejlesztés

A kevesebb a több: egy jó arculat egyszerű és több szinten hat. Vizuálisan megfogalmazza a vállalkozást, a terméket, és megfogalmazott üzeneteket közvetít.

brand & kommunikáció

Rendezvénymarketing

A rendezvény, legyen az kisebb létszámú belső céges, vagy 1200-1500 fős VIP, leginkább azoktól a finomságoktól kezd működni, amelyek atmoszférát teremtenek.

brand & kommunikáció

Marketingeszköz és ajándéktárgy beszerzés

Marketingeszköz jellegű beszerzéseink során minden esetben törekszünk arra, hogy a mindenki számára elérhető termékkatalógusok mellett egyedi ajándéktárgyat is fejleszünk.

LUNARTIS Marketing Kft. © 2017