LUNARTIS - Közösségépítés: Mural painting falfestmény, Királyegyháza play3 google linkedin2 facebook arrow arrowright arrow flag at-sign edit-3 sun star check-square chevrons-up users shuffle radio target image music shopping-cart thumbs-up trending-up bar-chart thumbs-up clock compass briefcase loader user edit-3 arrow-right


Közösségépítés: Mural painting falfestmény, Királyegyháza

Közösségépítés: Mural painting falfestmény, Királyegyháza

Büszkék vagyunk arra, hogy a szentlőrinci kistérség bátor általános iskolásait, kortól, szociális helyzettől függetlenül 8 település, Bükkösd, Cserdi, Gerde, Királyegyháza, Sumony, Szabadszentkirály, Szentlőrinc, Velény, 4 általános iskolájából érkező diákjait közösséggé kovácsolhattuk. a

„Fessük meg balról jobbra, ahogy szürkéből megy át nagyon színesbe. Ez pont olyan lenne, mintha otthonról ide érkeztem volna.” – Orsós Dávid, Gerde.

A Királyegyházi Cementgyár felkérésére kerestünk olyan, az általános iskolai korosztálynak szóló programot, amely képes a közösségi élmények, valamint a gyár és a környező települések kapcsolatának erősítésére.

A Maural painting (közösségi felfestés) egy Dél-Amerikából származó közösségfejlesztési módszer, amely két részből áll: egy témát feldolgozó, előkészítő táborból, és a falfestésből. A drámapedagógiai elemeket is alkalmazó programon olyan fogalmakat értelmeztek a résztvevők, mint a globalizáció, az ipari ökológia, a természetvédelem vagy a technológiai fejlődés, és fejlesztették észrevétlenül is szociális képességeiket, vizuális készségüket. Ezeken a gondolatokon alapulva született meg a gyerekek saját története, és ennek a történetnek a főbb mondanivalója került fel végül a Királyegyházi Cementgyár falára, mint közösségi falfestmény. A program elismert szakmai megvalósítók közreműködésével valósult meg.

A tábor után a gyerekek saját Facebook csoportot hoztak létre az élmények megosztására, amely közel egy évig aktív maradt.

A kép a Királyegyházi Cementgyár bejáratánál ma is látható.

PASQUALETTI Olívia

gyártásvezető

Dátum:2014. 09. 26. Tag: #CSR #festés #Kreatív megoldások #kommunikáció

OLVASD EL

KREATÍV MEGOLDÁSOK /
#klasszikus #szép #extatikus

Közösségépítés: Mural painting falfestmény, Királyegyháza

BRAND & KOMMUNIKÁCIÓ /
#klasszikus #szép #extatikus

A fenntartható fejlődés és a beruházáskommunikáció találkozása

ÜZLETI MEGOLDÁSOK /
#klasszikus #szép #extatikus

Angyalokkal álmodtunk: arculatot és termékcsomagolást kapott az ELISE

LUNARTIS Marketing Kft. © 2017